CISV Göteborg: Hjälp till på vårt Step Up

CISV Sweden

Tags

#Göteborg#Mölndal

2019-06-07

Runt om i världen förbereder sig tonåringar för att resa till Göteborg och vårt Step Up som heter "Re(f)act". Staben har förberett sig i flera månader och det mesta praktiska börjar falla på plats mycket tack vare våra grymma volontärer som ställer upp i vått och tort. Men det finns fortfarande en del sista luckor att fylla i schemat. Så om du inte hunnit säkra sommarens lägerfeeling än så är det här en guldchans!

Sommaren närmar sig och det är bara veckor tills våra första delegationer åker iväg. Staben har förberett sig i flera månader och det mesta praktiska börjar falla på plats mycket tack vare våra grymma volontärer som ställer upp i vått och tort.

Men det finns fortfarande en del sista luckor att fylla i schemat. Så om du inte hunnit säkra sommarens lägerfeeling än så är det här ett gyllene tillfälle. Många aktiva CISV-familjer börjar som värdfamilj, för att känna på hur det känns. Kanske har du någon i din närhet som funderar på att söka till nästa års delegationer och vill lära känna CISV bättre först? Vi har en handfull uppdrag som värdfamilj eller kökshjälp kvar och det är först till kvar som gäller.

Hör av dig via mejl till jacob.mollstam@cisv.se så får du veta mer om hur du skriver upp dig.

Sitemap
Close

Sök

Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.
Hitta ytterligare information på Cookies
Ok