CISV Strängnäs: Det går att söka till nationellt läger både som deltagare och ledare.

Tags

#Aktivitet#Strängnäs#Läger

2021-04-10

Gör dig redo för sommarens roligaste läger.!

Hur får man till CISV-verksamhet när det inte går att resa ut i världen på internationella läger? Även i år har CISV behövt ställa in alla läger för sommaren.

Men - det finns förhoppningsvis alternativ så att det ändå blir CISV-verksamhet i sommar, med samma upplägg, samma roliga och utvecklande aktiviteter - men det får hållas i Sverige och deltagarna kommer alla från Sverige.

Fyra föreningar har tagit på sig uppdraget att försöka arrangera nationella läger istället, utformade som village för 11-12-åringar och YM (Youth meeting) för 13-14-åringar.

Vi i Strängnäs hoppas det bli ett gäng som ser det här som en möjlighet. Vi har intresserade men det finns plats kvar! Du kan ha varit på läger tidigare och vill ha mer CISV, du vet ju hur roligt det är. Om man inte har "CISV-at" tidigare kan det vara ett perfekt tillfälle att upptäcka CISV. Tänk det som lokalt helgläger fast i två veckor :-)

Det går inte att säga vilken grupp som får åka till vilken stad än, eller exakt när i tid det anordnas, men det är juli - augusti, två veckor.

11-12-åringar åker i grupper om fyra med en ledare,
13-14-åringar åker i grupp om sex med en ledare.

Häng på! maila president.strangnas@cisv.se om du blir nyfiken och vill veta mer.

Är du intresserad av att vara ledare? - maila då också så tar vi en kontakt!

Sitemap
Close

Sök