CISV Strängnäs söker ledare

CISV Sweden

Tags

#Strängnäs#Village

2019-04-14

Låter en ledar-roll för fyra motiverade 11-åringar spännande? Söker du internationell erfarenhet, personlig utmaning och önskar vara del i en global, ideell och fredsutbildande organisation? Är du 21 år eller äldre? Då kan ett uppdrag som ledare för vår delegation med fyra 11-åringar som ska åka till Madrid i Spanien vara något för dig.

ISV är fredsutbildande organisation. Genom vår utbildning bidrar vi till fler aktiva världsmedborgare. Att vara världsmedborgare innebär att ta ställning och engagera sig för en fredligare värld. Tillsammans skapar vi läger och projekt för en ökad kulturell förståelse, för de mänskliga rättigheterna, för en fredlig lösning av konflikter, för jämlikhet och jämställdhet och mot rasism, fattigdom och miljöförstöring. Som ledare ställer du upp som volontär men i utbyte får du utbildning, erfarenhet och vänner över hela världen.

Village är ett fyra veckor långt internationellt läger. Deltagarna är 11 år och åker fyra från varje land, med sin ledare, och minst 10 länder deltar.

Som ledare får du delta aktivt också före lägret med delegationens praktiska och pedagogiska förberedelser. Tillsammans förbereder ni aktiviteter som relaterar till temat och diskuterar kring temat och lägrets genomförande. Förberedelserna inför lägret är en viktig del av ditt uppdrag och det är en fördel att du bor i närheten av deltagarna/lokalföreningen så att ni kan träffas.

Specifika önskemål eller information:

Engelska är språkkrav. Utbildning kommer att ges som förberedelse för uppdraget. Du behöver vara minst 21 år. För att bli ledare behöver du ha viss erfarenhet av barn och/eller ungdomsengagemang, eller motsvarande erfarenhet som visar på självständighet och engagemang. Som person är du stabil och öppen, har ledaregenskaper, är engagerad och motiverad. Uppdraget är ideellt men du får avgifter, resor och lägerspecifika omkostnader betalda.

När och var genomförs uppdraget:

Village (barnby), Madrid Spanien, 2019-06-29 -- 2019-07-26 Du kommer också träffa barnen på hemmaplan ett antal gånger innan lägret. Du ska som ledare också vara med på en obligatorisk helgutbildning inom CISV:s regi, och gärna på vårt lokala vår-läger en helg.

Sök här: https://www.cisv.se/uppdrag/ledare-paa-village-i-madrid-spanien/

Sitemap
Close

Sök

Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.
Hitta ytterligare information på Cookies
Ok