CISV Sweden: Juniorernas inspirationsmöte intsällt

2020-10-28

TILL ALLA JUNIORER!

Vi NJRs och SJRs tog under gårdagen det jobbiga beslutet att ställa in Juniorernas Inspirationsmöte 2020 och istället genomföra en digital version en annan helg nu i höst. Vi tycker såklart att det här är supertråkigt och tufft för oss alla att i dessa tider inte kunna ses men under omständigheterna är detta det beslutet som känns mest rätt.

Några av grunderna till att vi har valt att göra såhär är dels de ökade restriktionerna i bland annat Skåne, där det har rekommenderats att man endast bör träffa människor som finns i ens vardag och undvika kollektivtrafik.

Vi har också tänkt på hur det etiskt känns fel att gå emot nya riktlinjer och vad som rekommenderas för allas bästa och hålla en helg där vi sammanför juniorer från hela Sverige.

Vi förstår att denna information kommer sent, det beror på att vi fram tills igår var fullt inställda på att hålla i JIM 2020, men då vi fick reda på de nya lokala riktlinjerna fick vi tänka om.

ROLIGARE NYHETER!

Vi kommer under veckan och helgen planera ett digitalt JIM och gå ut med mer information om när detta blir av, så håll utkik! (JIM digitalt blir alltså ett annat datum än JIM hade varit). Vi kommer även att ha minst en digital träff med lite lekar och aktiviteter för att ses lite ändå nu på fredag och lördag. Mer information om detta kommer på torsdag!

Vi hoppas att ni förstår vårt beslut och väljer att istället delta på JIM Digitalt så att ni juniorer känner att ni kan få lite CISV känsla nu på hösten efter detta tuffa år.

Om ni har några frågor så tveka inte att mejla oss på juniorbranch@cisv.se

Vi hörs snart igen!

Kramar,

Era NJRs och SJRs Anton, Yasmine, Celine, Lovisa, Maja och Ofelia

Sitemap
Close

Sök