CISV Västerås på Liseberg 2022

Helix, en av berg-och-dalbanorna på Liseberg
Helix, en av berg-och-dalbanorna på Liseberg

Tags

#Västerås

2022-04-23

Lördagen den 23 April bär det äntligen av! Då åker CISV Västerås ner till Göteborg för en dag fylld med skratt, adrenalin och gemenskap. Lokalföreningar från hela Sverige kommer att vara där, från Östersund ner till Malmö-Lund, så ta och häng med du med!

Den 23 April kl. 6.00 åker vi från IKEAs parkering på Erikslund, så se till att komma i tid. Vi kommer tillbaka till parkeringen ca 01.30 på lördagsnatten. Är man under 14 år måste man ha med en förälder eller någon annan vuxen som är ansvarig. Det kommer inte finnas någon ledare på plats. Alla får följa med så ta gärna med vänner och familj!

Det kommer att kosta 100 kr för er som är medlemmar i Västerås lokalförening och för andra lokalföreningar kostar det 150kr. Ni som inte är CISV:are kostar det 250 kr för bussresan dit och tillbaka, du kan annars välja att bli medlem. Inträdet och åkband samt mat på plats betalar alla själv. Avgiften för bussresan ska sättas in på bankgirot 364-4598 eller swishas till 123 206 98 54. I busspriset ingår även den årliga CISV-hatten som alla CISV:are kommer att gå runt med på Liseberg.

Liseberg släpper i år sina biljetter i omgångar och dom första har redan börjat släppa som om ni vill med se till att ni bokar så fort åkband och inträde på liseberg så fort som möjligt!

Vill du åka med? Anmäl dig senast 15/4. Hoppas att vi ses på bussen!

Vid eventuella frågor: skicka ett mail till styrlesen på board.vasteras@cisv.se

För anmälan gå in på Kalendarium --> CISV Västerås på Lisebeg 2022

Sitemap
Close

Sök