Sandra blir vår nya röst i CISV International

2020-06-26

Välkommen Sandra som ny NAR!
På CISV Swedens årsmöte i mars fanns det ingen kandidat att välja till det spännande uppdraget som National Representative (NAR) så styrelsen och valberedningen fick i uppdrag att fortsätta leta. Nu har styrelsen tillsatt Sandra López och vi önskar henne lycka till!
Sandra efterträder Björn Kåberger som har gjort ett fantastisk jobb som NAR och också som en engagerad styrelseledamot i CISV Sweden. Ett stort och varmt tack Björn!

Tack för förtorendet!

Under tolv år har CISV gett mig möjligheten att utveckla mig själv och min världsbild, gett mig forum att diskutera, träffa fina människor och framförallt varit den där trygga platsen med tron på att göra världen till en bättre plats.

Som person gillar jag att läsa, lyssna på musik, yoga, sticka och har alltid haft ett stort intresse för sport och friluftsliv och befinner mig nog tältandes i skogen när detta når dig. Jag har nu pluggat mitt första år på statsvetenskapsprogrammet i Halmstad och håller på att gräva ner i ämnen jag älskar; politik, organisationer, ideologier, m.m. Att sedan få använda dessa förmågor praktisk är en drivkraft och därför nappade jag när jag såg att det var dags att tillsätta ny NAR i CISV. Efter en kort CISV paus efter MEGA funderade jag på vart jag skulle lägga mitt engagemang härnäst, och detta kändes helt rätt!

Det är en stor ära att få tillträda som NAR i CISV Sverige efter Björn som utfört uppdraget exemplariskt. Jag ser fram emot att fördjupa mig mer i CISV som organisation för att kunna göra frågorna och förändringarna CISV står inför internationellt, inte minst med programme review, lättbegripliga och jag vill självklart representera CISV Sverige på bästa sätt. Vara er länk till CISV International och hjälpa er navigera i globalt aktuella frågor som CISV alltid har på agendan såsom klimatfrågan, antirasism och jämlikhet. Längtar efter att få träffa er när vi kan, tills dess, coronasäkra distanskramar!

Sandra López, National Representative NAR, CISV Sweden, nar@cisv.se

Sitemap
Close

Sök