Nyhetsarkiv

Årets ledare

I sommar skickar CISV Båstad-Bjäre iväg fem delegationer till olika delar av världen. Här nedan får ni lära känna våra ledare lite bättre.

Emily Hesselmark

Hej! Jag heter Emily och är 21 år och bor i Helsingborg. Jag ska åka som ledare till Bergen i Norge. Lägret har tema; "Monsters and Aliens" Jag ser fram emot att träffa folk från hela världen, få lära mig om deltagarnas länder och kulturer och ha en jättekul sommar tillsammans med min delegation.

Simon Sandén

Hej. Jag heter Simon Sandén och är 24 år gammal. Till vardags pluggar jag till gymnasielärare i svenska och historia. I sommar åker jag och min delegation till Denver USA, för att delta i "Moving mountains Village" Den här sommaren blir dessutom mitt första äventyr med CISV. Som blivande lärare ser jag kanske mest fram emot att utveckla mitt ledarskap och självklart att få träffa massor av nya människor.

Maria Svensson

Hej! Mitt namn är Maria, jag är 24 år och bor i Helsingborg. I sommar ska jag vara ledare på en barnby i Västerås. Vårt läger heter "Monsters Inc". Jag ser fram emot en sommar fylld med nya vänner och nya lärdomar om världen. Jag är säker på att jag och min delegation kommer att ha en superkul och intensiv månad som ger oss glada minnen för livet.

Alexander Nazar

Hej alla fina där ute! Mitt namn är Alexander, 21 år, och från Lund ursprungligen. I sommar ska jag för första gången få åka iväg med CISV och denna gången blir det till Norge på ett Step up med ett härligt gäng ungdomar. Mina förväntningar är självklart höga, jag ska ju få omge mig med härliga och glada människor under tre veckor helt gratis. Vilken dröm?! Att se och vara med om ungdomar som från olika länder och kulturer ska få mötas i gemensamma möten - det ska bli spännande. Jag tycker själv väldigt mycket om att uppleva nya kulturer, det ligger liksom i min benmärg, och där av ser jag hela organisationens syfte och mål som väldigt vacker. Till vardags umgås jag mycket med vänner, tycker om att vara i rörelse och vara kreativ med den tid som blir över efter jobb och studier. Jag är även familjekär och om någon skulle vilja göra mig extra glad någon gång, ta med mig på en resa! Hoppas på att få fler glada bekanta ansikten från CISV av er som läser detta. Tills dess, ta hand om er själva och njut!