Nyhetsarkiv

Helgläger åk 3-6

CISV läger 4-6/12, 2015. Åk 3-6, Härnevi Föreningsgård, Stora Härnevi, 74596 Enköping

Anmälan: SENAST 30 november, 2015. OBS endast 15 platser!

CISV läger 4-6/12, 2015. Åk 3-6, Härnevi Föreningsgård, Stora Härnevi, 74596 Enköping

Anmälan: SENAST 30 november, 2015. OBS endast 15 platser!

Skicka anmälan till via denna länk: https://sv.surveymonkey.com/r/VGZHVWH Ange deltagarens namn, födelsedatum, ev. matrestriktioner, e-postadress samt telefonnummer till föräldrar under den aktuella helgen. Anmäl gärna också intresse för att hjälpa till att laga mat i lägeranmälan. På det sättet kan ledarna fokusera på barnen och på aktiviteterna.

Vi behöver även hjälp av minst en förälder som kan vara med som stöd från lördag middag och till lägret avslutas.

Maten kan förberedas hemma eller lagas på plats. Härnevigården har ett stort och välutrustat kök. Föräldrar som hjälper till med en måltid får 50 kr rabatt på lägeravgiften. Något gott och efterrättsliknande till lördagskvällen är alltid uppskattat av deltagare och ledare och kan lämnas på fredag kväll.

Lägret börjar fredag 4 dec kl. 19.30. Drop in med bagage och avprickning kl. 19–19.20. (deltagarna bör ha en middag i magen). Lägret slutar på söndag 6 dec, kl. 11.00. Tänk på att ledarna försöker ordna en planering som gäller hela lägret. Avbrott för matcher, uppvisningar och annat påverkar alla på lägret.

PACKLISTA 1. Sovsäck och madrass (det finns inga sängar på lägergården) 2. Kudde 3. Tandborste, handduk etc. 4. VIKTIGT: Kläder efter väder både för inne- och uteaktiviteter, ett extra ombyte är aldrig fel. Ta alltså med varma kläder och bra skor. 5. Tofflor/sockor.

6. Bästa humöret!

Lägeravgift: 200 kr, betalas till CISV Håbo pg 4657667-4 i samband med anmälan. Ta med kvitto vid lägerstart.

Eventuell syskonrabatt meddelas när ni anmäler barnen. Meddela också om Du/Ni hjälper till att laga mat.

Mobil - under lägret finns inget behov av mobiltelefon. Antingen lämnas den hemma eller bor i en väska. (Ledarna har mobil).

Sovtider – tyst kl. 23.00.

När alla har bråttom att hämta sina barn vid lägrets slut, vill vi gärna påminna om att kolla att alla skor, kläder och annat kommer med. Ta gärna en sväng ut i köket och se om ni kan ta med er något livsmedel som blivit över eller en soppåse som behöver slängas eller liknande. Kartlänk lägergård: dela.hitta.se/f/i~TT2X444v