Nyhetsarkiv

Juniorernas årsmöte!

CISV Sweden är i rullning. Organisationen utvecklas för var dag som går. Är du junior och vill vara med och peka ut riktningen? Då ska du komma på Juniorernas årsmöte!

På Juniorernas årsmöte samlas juniorer från hela Sverige för att höja sina röster om hur CISV Sweden ska utvecklas. Vi enas om hur de Nationella juniorrepresentanterna ska rösta på CISV Swedens årsmöte i mars (Vårstämman) och diskuterar och tar beslut som rör juniorverksamheten, hur den kan bli ännu bättre och hur vi vill att den ska se ut i framtiden. Det är det som gör Juniorernas årsmöte så häftigt – att vi juniorer samlas och tar dessa viktiga beslut tillsammans.

VAR ÄR FREDSUTBILDNINGEN???
Den har vi inte glömt! Vi har faktiskt tid att påbörja årets supercoola utbildningsområde också – Mänskliga Rättigheter. Juniorernas årsmöte är verkligen en härlig blandning av viktigt, lärorikt, roligt och socialt. Räkna med att åka hem med många nya vänner.

Alla som är juniorer får komma! Men det finns bara 3 platser reserverade för varje lokalförening. Snacka med dina Lokala juniorrepresentanter innan du anmäler dig, så får de en bra koll på vilka som är intresserade av att åka. Om din lokalförening vill skicka fler än tre deltagare så kan ni skriva upp er på reservlistan. Detta gör ni genom att skicka ett mail till juniorbranch@se.cisv.org med ert namn, lokalförening och kontaktuppgifter.

Juniorernas årsmöte arrangeras av de Nationella juniorrepresentanterna och Styrelseledamöterna valda av juniorerna. Vill du ställa frågor till oss så når du oss på juniorbranch@remove-this.se.cisv.org. Hur man anmäler sig och mer information finns tillgänglig i evenemanget på Facebook (Juniorernas årsmöte 2017) och på hemsidan (https://www.cisv.se/kalendarium/event/juniorernas-aarsmoete-2017/). Sista anmälningsdag: 10 februari.

Helgen är kostnadsfri. Det som eventuellt behöves betalas är resan dit. Om du behöver hjälp att täcka resekostnaden kan du kontakta Håbos styrelse