Nyhetsarkiv

Lägerdags!

Välkommen på läger!

När? 17/5 - 18/5.

Lägret är för barn mellan 9 och 13 börjar på lördagen kl. 10.00 och slutar på söndagen kl. 14.00. Vi ber dig som anmält till lägret att vara närvarande under hela tiden det pågår.

Var?

Lägret kommer hållas i Hamre Scoutkårs lokal på Hamre Gård. Det finns en skylt vid infarten från Björnövägen. Färdbeskrivning hittas lättast på ”hitta.se”.

Att ta med:

  • Sovsäck, Kudde, Liggunderlag
  • Tandborste, tandkräm
  • Kläder efter väder, både inomhus & utomhus
  • Kompisar
  • Ett glatt humör

Kostnad & Anmälan:

Priset för lägret är 100 kr. Skicka namn på deltagaren, ålder, mobilnummer till föräldrar och eventuella allergier till viktor.sundt@remove-this.se.cisv.org

Vad är CISV?

CISV tror på en värld utan krig och konflikter, en värld med mänskliga rättigheter och demokrati för alla. Vi tror även att vägen dit är genom att lära barn och ungdomar hur man kan uppnå dessa mål genom upplevelsebaserat lärande. Därför anordnar vi både lokala, nationella och internationella läger och projekt för barn och ungdomar. Vårt mål är att de som deltar i våra läger ska få ett ökat självförtroende, ökad självkänsla och många nya vänner, samtidigt som de utvecklar en interkulturell kompetens av attityder, kunskaper och färdigheter för ett aktivt medborgarskap i ett mångkulturellt samhälle, både globalt och lokalt. Vi vill alltså bygga ett nätverk av global vänskap!