Nyhetsarkiv

Lägerdags!

Nu drar vi igång höstens aktiviteter! Vi börjar med en fullspäckad helg den 19-21 september, då vi genomför ett lokalt läger för ungdomar mellan 9-13 år.

På söndagen den 21 september, avslutas lägret med vårt årliga Sommar-eko då våra ungdomar som deltagit i något internationellt läger berättar om sina upplevelser. Vi kommer också att uppmärksamma den Internationella Fredsdagen.

Du hittar inbjudan i som pdf-fil här!


När? 19/9 - 21/9

Ålder: 9-13. Lägret börjar kl. 19.30 på fredagen och slutar på söndagen med vårt årligen återkommande Sommar-eko, då våra ungdomar som varit på läger i sommar berättar om sina upplevelser, kl. 14.00 följt av en gemensam aktivitet för att fira International Day of Peace.

Var?

Lägret kommer hållas i Hamre Scoutkårs lokal på Hamre Gård. Det finns en skylt vid infarten från Björnövägen. Färdbeskrivning hittas lättast på ”hitta.se”.

Att ta med:

  • Sovsäck, Kudde, Liggunderlag
  • Tandborste, tandkräm
  • Kläder efter väder, både inomhus & utomhus
  • Kompisar
  • Ett glatt humör

Kostnad & Anmälan:

Priset för lägret är 300 kr. Skicka namn på deltagaren, ålder, mobilnummer till föräldrar och eventuella allergier till victoria.eidenvall@remove-this.se.cisv.org.

Vad är CISV?

CISV tror på en värld utan krig och konflikter, en värld med mänskliga rättigheter och demokrati för alla. Vi tror även att vägen dit är genom att lära barn och ungdomar hur man kan uppnå dessa mål genom upplevelsebaserat lärande. Därför anordnar vi både lokala, nationella och internationella läger och projekt för barn och ungdomar. Vårt mål är att de som deltar i våra läger ska få ett ökat självförtroende, ökad självkänsla och många nya vänner, samtidigt som de utvecklar en interkulturell kompetens av attityder, kunskaper och färdigheter för ett aktivt medborgarskap i ett mångkulturellt samhälle, både globalt och lokalt. Vi vill alltså bygga ett nätverk av global vänskap!