Nyhetsarkiv

Natasja Bergström avgår som NJR

Kära juniorer,
Tyvärr måste vi meddela att Natasja Bergström har valt avsluta sitt uppdrag som Nationell Juniorrepresentant (NJR) i förtid. Detta innebär att positionen som Senior NJR kommer att bli tom efter Juniorernas inspirationsmöte 2018.

På Juniorernas inspirationsmöte kommer vi att hålla ett fyllnadsval vilket innebär att en person väljs in och avslutar Natasjas uppdrag. Vi önskar Natasja allt gott och ser fram emot ett fortsatt gott år med många spännande och roliga händelser!

Har du några åsikter eller frågor kring detta, hör gärna av dig till juniorbranch@remove-this.se.cisv.org.

Kramar,
NJRs och SJRs

 

Hej alla fina!

Jag är mycket ledsen att meddela att jag tyvärr inte kommer fortsätta vara Nationell Juniorrepresentant. Anledningen till att jag avgår att jag ska spendera en utbytestermin i Brasilien under 7 månader, med start i december. Denna möjlighet kom till mig efter att jag hade blivit invald som NJR och det tog mig mycket tid att förhandla med mig själv samt att diskutera med resten av kommittén vad som skulle vara den bästa lösningen.

Jag är otroligt tacksam till alla möjligheter till ledarskap, utbildning och personlig utveckling CISV som organisation har gett mig efter bara 2 år av engagemang!

Jag är säker på att kommande kommitté kommer göra ett grymt jobb och jag rekommenderar verkligen alla som vill ha större inflytande i organisationen, fler internationella möjligheter och inte minst personlig utveckling att kandidera i höst!

Många kramar, 
Natasja