Nyhetsarkiv

Sommareko 2015

Nu när sommaren närmar sig sitt slut och alla våra medlemmar som har varit iväg på läger i år har kommit tillbaka, tycker vi det är dags för en medlemsträff och återblick på sommarens aktiviteter!

Du/ni är därför varmt välkomna på Sommareko söndagen den 6 september klockan 14:00-17:00 på Valla Scoutgård i gamla Linköping. Vi bjuder på fika, kaffe, saft och te. Ta med familjen och gärna andra bekanta som är nyfikna på CISV, så får vi alla en underbar och förhoppningsvis solig eftermiddag tillsammans!

Ni som har varit iväg på läger i sommar kommer att få tillfälle att hålla en liten presentation (ca 5-10 minuter) om vad ni gjorde på ert läger och berätta om era erfarenheter för oss andra under eftermiddagen. Vi ser fram emot att få titta på några bilder och/eller kanske tar ni med och visar några saker som ni fått med er från ert äventyr! Det behöver absolut inte vara något avancerat.

Anmälan

Anmäl dig/er genom att mejla namn och om ni kommer som familj hur många barn/ungdomar respektive vuxna ni blir. Vi är tacksamma för ett besked senast fredag 4 september Svara till: astrid.f.klaar@remove-this.se.cisv.org.

Regniga hösthälsningar,

CISV Linköpings styelse