Nyhetsarkiv

Det finns fortfarande chans att åka som IC-ledare till Italien eller Frankrike

CISV Stockholm söker Interchange-ledare till Paris respektive Rom i sommar.

Vi söker ledare till sommarens Interchange läger. Det ena är med Paris, Frankrike och det andra är med Rom, Italien. Interchange är ett kulturutbyte med ungdomar där familjen och ledaren är en ytterst viktig del. Det är ett av våra program som sammanför barn, ungdomar och vuxna från olika bakgrunder och kulturer och arbetar med kommunikation och samarbete, förståelse och försöker ge en känsla av att man kan vara en del av en fredligare och bättre värld. Utbytet sker mellan två länder som vardera deltar med en delegation bestående av deltagare + ledare. Under den första delen av lägret är man i det ena landet och under den andra delen av lägret är man i det andra landet. Ledarna från de två länderna bor hemma hos varandra i respektive land liksom deltagarna bor hemma hos varandra och på så sätt får lära känna en familj i ett annat land.

För att bli ledare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta såväl med ungdomar som med deras föräldrar, kanske genom ditt arbete eller dina fritidsintressen. Du är intresserad av fredsutbildning, är engagerad, vill utveckla dig själv och dina ledaregenskaper.

Har du fyllt 21 senast den 25 juni 2018 och tycker att det här låter intressant och vill veta mer så skicka ett mail till leadertraining.stockholm@se.cisv.org