Utbildningskommittén

Utbildningskommittén

Utbildningskommittén stöttar lokalföreningarna i allt som rör lokal och nationell ledarutbildning. Kommittén arrangerar dessutom utbildningar (Impact) för alla som skall delta i CISVs internationella program.

Du når hela kommittén genom att skicka ett mail till education@se.cisv.org.

Kommittémedlemmar

Alice Lingheim

Alice Lingheim

Ordförande

Jag försöker se lätt på livet och tar mig sällan igenom en dag utan att skratta. År 2007 åkte jag på barnby och har sedan dess deltagit på flera olika lägerprogram inom CISV. Genom detta har jag verkligen förstått värdet av en kvalitativ förutbildning för alla deltagare och det är därför jag sitter i utbildningskommittén. Mig hittar du i Örebro om du vill hänga och om du vill göra mig riktigt glad fungerar vad som helst i form av en kaktus.

Ellen Rue

Ellen Rue

Orättvisor är det som får mig att reagera starkast och det som driver mitt engagemang. CISV har varit en självklar del av hela mitt liv och efter att ha provat på mycket inom organisationen så är det nu i utbildningskommittén jag lägger mitt fokus. Jag är övertygad om att så länge vi skapar rätt förutsättningar för våra deltagare kommer all verksamhet att bli awesome! I övrigt så är jag skåning i Stockholm, yngst i en syskonskara på fem och trivs bäst när jag har människor omkring mig.

Jessika Lopez

Jessika Lopez

Jag åkte på mitt första Village när jag var 11 år och älskade det. 10 år senare åkte jag på mitt andra Village - denna gång som ledare - och då förstod jag varför. Sen dess har jag velat engagera mig mer i CISV och på så sätt hamnade jag i utbildningskommittén! Detta engagemang driver jag från Göteborg där jag dessutom pluggar globala genusstudier. Jag vill se till så att alla CISVare som åker iväg på våra program får så bra och lärorika upplevelser som möjligt. Jag brinner dessutom för att utveckla organisationen så att vi kan fortsätta ta upp relevanta teman anpassade till dagens globala situation.

Malin Andersson

Malin Andersson

Jag tror på att det lilla har stor betydelse i livet! Jag är till exempel helt säker på att språk är vårt största hot mot freden och samtidigt vår största tillgång i kampen för just freden. Därför kämpar jag dagligen för att förbättra världen genom både hur jag väljer att använda mitt eget språk och hur jag väljer att lära ut hur man kan använda sitt språk. Det känns därför naturligt att sprida fredens språk i CISVs utbildningskommitté! När jag inte är engagerad i CISV har jag fortfarande många saker i görningen, jag har svårt att sitta still och ger mig gärna ut på äventyr!

Astrid Fredriksson Klaar

Astrid Fredriksson Klaar

Blir du taggad?

Blir du taggad?

It's your lucky day! Om du tycker att utbildning är spännande och om du kan se dig själv i vår kommitté så hör av dig till oss på education@se.cisv.org.

Sitemap
Close

Sök

Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av Cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.Ok