Event

Helgläger 12-14 år

This event has passed
Kanske ska du iväg på Interchange eller YM i sommar? Är du sugen på att pröva på vad CISV för åldern 12-14 innebär? Eller är du bara ute efter en helg med coola CISV-människor och intressanta aktiviteter? Då är den här helgen till för dig!

 

Den 20-22 april förflyttar sig CISV Stockholm ut till den sydvästra förorten Älvsjö för ett mysigt helgläger. Lägret riktar sig till dig som är 12-14 år.

Vi kommer träffas vid Älvsjö scoutgård på fredagen 19:00, det är en ca 50 meter promenad från närmaste busstation. Där hänger vi över helgen och vi beräknas avsluta på söndagen vid 15:00.

 

När är detta? 20-22 april

För vem är detta? Du som är mellan 12 och 14 år

Var kommer vi vara? Älvsjö scoutgård

Anmälningsavgift: 250 kr

Anmäl dig via länken längst ner, swisha därefter till 123-626 23 23

 

Vilka arrangerar

Vi som bjuder in till denna helg full av skoj är Stockholms juniorgrupp. Juniorverksamheten bedrivs av ungdomar, för ungdomar, och är ett sätt för oss att engagera oss i CISVs värdegrund lokalt. För att se vad annat vi gör och ta del av våra aktiviteter besök vår Facebookgrupp “CISV Stockholms juniorer” eller kolla in vår Instagram på “CISV_JBSTHLM”.

Vid frågor, hör av dig till Wilma Labor (kontakuppgifter finns längst ner)

 

Vi söker matstab

Vi söker även folk som kan laga mat under helgen. Vill du hjälpa med att se till att ditt barn/kusin/granne har vällagad god mat under helgen? Då tycker jag du ska anmäla dig till matstaben! Vi köper in mat och ser till att det finns enkla recept att följa. Allt du behöver göra är att vara på plats och tillaga den goda kost som ska serveras. Vi uppskattar all hjälp vi kan få!


Vi ser fram emot en intensiv helg full med fredsutbildning, skoj och ett tillfälle att träffa lokala CISVare!

Praktisk information

Typ: Junioraktivitet
Förening: CISV Stockholm

Datum

Startdatum: 2018-04-20
Slutdatum: 2018-04-22

Plats

Älvsjö Scoutgård

Arrangör

CISV Stockholms lokala juniorrepresentanter
E-postadress wilma.labor@se.cisv.org
Telefon 072-252 53 00