Nyhetsarkiv

CISV Stockholm söker en Local Risk Manager!

Vill du hjälpa till att utveckla lokala strategier och rutiner för riskförebyggande, krishantering och kvalitetssäkring?

Att vara Local Risk Manager innebär att skapa, främja och utveckla lokala strategier och rutiner för riskförebyggande, krishantering och kvalitetssäkring för att CISV ska vara en förtroendeingivande och pålitlig organisation. Du får möjlighet att åka på utbildningar nationellt och internationellt för att utvecklas i din roll inom lokalföreningen.

 

Du är involverad i bl.a. rekryteringsprocessen av ledare, staber och deltagare, säkerställer att den lokala verksamheten bedrivs i linje med CISVs regler, är tillgänglig för att lösa incidenter och problem som uppkommer i samband med program, uppdaterar styrelsen gällande riskmanagement-frågor samt kontrollerar utdrag från belastningsregistret.

 

Förtroendeuppdraget löper i 2 år. Som Risk Manager sitter du inte med i styrelsen men kan vara adjungerad. Du måste vara bekväm med att kommunicera på engelska både i tal och skrift, samtala med myndigheter och hantera svåra samtal. Om du har tidigare erfarenhet av CISVs verksamhet ses detta som en merit.

 

Om du tror du är rätt person, eller vill nominera någon du tror vore lämplig, så kontakta valberedningens ordförande Ann Lindgren (ann_lindgren@remove-this.live.se).