Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

Tävling!

Berätta om ett uppdrag och vinn ett bokpaket!

Nu har du chansen att vinna ett fantastiskt bokpaket. Vi kommer att dela ut ett paket som
innehåller alla böckerna i CISV Swedens Mosquito-serie:

  • Mosquito Tactics
  • Mosquito Methods: Sustainable Development
  • Mosquito Methods: Human Rights
  • Mosquito Methods: Diversity
  • Mosquito Methods: Conflict and Conflict Management

Mosquito Tactics är en bok om fredsutbildning som tar upp ämnen som rasism, könsdiskriminering och fattigdom. Den visar också hur du kan göra världen till en bättre plats genom fredsutbildning, engagemang och samarbete med andra.
Moqguito Methods bygger vidare på Mosquito Tactics och dyker djupare ner i fredsutbildning. Böckerna handlar om våra utbildningsområden hållbar utveckling, mänskliga rättigheter, mångfald och konflikt och konflikthantering. Texterna i böckerna har varierande karaktär, från teoretiska utläggningar till jordnära beskrivningar av vardagssituationer och varje bok innehåller aktiviteter och porträtt av personer som är kända för sina engagemang inom varje utbildningsområde.


Tävla
För att vara med och tävla om bokpaketet ska du skicka ett mail till radda.varlden@se.cisv.org där du beskriver hur du har utfört ett av uppdragen som vi har skrivit om på bloggen hittills. Kolla på listan över mars uppdrag här eller bläddra bakåt i arkivet för att få inspiration från januari och februari. 
En av de som mailar och berättar om ett uppdrag kommer att få bokpaketet hemskickat. Sista dagen för att skicka in är den 31 mars. 

Lycka till!