Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

Vad är ditt bästa miljötips?

Sprid dina bästa tips till andra.

Det har aldrig varit så lätt och samtidigt så svårt att dela med sig som det är idag. Med sociala medier är det så lätt att dela med sig av sina egna tips, men samtidigt kan det vara svårt att sticka ut i flödet av söta katter och roliga filmklipp. Dagens uppdrag handlar om att dela med sig av sina bästa miljötips. 

Mycket på miljöområdet handlar om beteenden och det är väldigt få som är beredda att ändra på sig eller prova något nytt om de blir utskällda och dumförklarade. Har du ett fantastiskt recept på egen deodorant - dela absolut med er av det, men var också beredda att acceptera att det inte kommer att passa alla. För någon kan det vara en stor förändring att börja köpa ekologiska grönsaker medan andra släpar jord, sår och odlar sina egna grönsaker hemma. Det viktiga att komma ihåg är att inga tips är för små eller för stora. Det är precis lika viktigt att tipsa om var en kan köpa den godaste ekologiska glassen som att tipsa om hur en kan göra för att producera sin egen förnybara energi.

Vi i CISV Strängnäs försöker dela med oss av tips på den här bloggen under året och hoppas att ni som läser har kunnat hitta något intressant. Har ni något tips som ni skulle vilja dela med er av här, så maila oss på raddavarlden@remove-this.se.cisv.org.

Lycka till med att sprida era bästa tips!