Event

PostImpact 15-17 september

This event has passed
Är du över 16 år och har varit iväg på något uppdrag med CISV under 2017? Då måste du komma på PostImpact!

Under helgen kommer du att få tid att reflektera över det program du precis varit ute på tillsammans med de personer du i våras utbildades med. Du har möjlighet att ta del av valbara spår, där du väljer de alternativ som bäst lockar dig och som ger dig mest inspiration. Allt för att du ska lämna helgen superpeppad och redo att engagera dig i nya utmaningar, lokala som globala!

Datum och tid: kl 20.00 den 15/9 till kl 14.00 den 17/9, 2017.
Plats: Steningegården, Glasbruksvägen 14, Steninge
Frågor: impact@remove-this.se.cisv.org
Ansvariga lokalföreningar: CISV Halmstad och CISV Båstad-Bjäre

 

Målgrupp

Målgruppen för detta Impact är alla över 16 år som deltagit i ett internationellt program under 2017.

 

Anmälan

Då vi har begränsat antal platser är det "först till kvarn" som gäller. Längst ner på sidan finns en länk till anmälningssidan. Sista anmälan 2 veckor före utbildningens start, alltså 1 september.

Utbildningen finns som evenemang på Facebook. Tacka ja där när du har anmält dig och använd gärna forumet för att kommunicera om till exempel samåkning med övriga deltagare. Du kan också hitta personer att samåka med i Facebook-gruppen "Samåkning i CISV Sweden".

 

Vägbeskrivning

Steningegården ligger 3 mil norr om Halmstad alldeles invid havet. Kollektivt åker du lättast till hållplatsen ”Steninge muren” där det bara är 3 minuters gångavstånd till lägergården. Sök efter bästa resan för dig på www.resrobot.se då det kan finnas bättre alternativ för dig än de som beskrivs här nedan.

Adress: 
Glasbruksvägen 14
Steninge

Ditresa

Ta dig till Halmstad station och gå till Halmstad regionbussterminal. Därifrån tar du buss 350 mot Falkenberg station och går av vid ”Steninge murens” hållplats. Den sista bussen du kan ta för att hinna i tid till utbildningen går 18.49 från Halmstad. Resan tar ca 50 minuter.

Hemresa

Du kan tidigast åka med en buss som går 14.16 från ”Steninge muren”. Bussen är framme vid Halmstad Centralstation 15.12 så boka dina förbindelser efter det.

Det kommer också finnas möjlighet att få skjuts till annan destination i närheten om så önskas. Skriv det i så fall i din anmälan så kan vi planera in det i god tid.

Mer information om kollektivtrafiken finner ni på www.hallandstrafiken.se.

Rabatt på SJs tågbiljetter

Reser du med SJ till utbildningen kan du få rabatt på din resa. Klicka här för att läsa mer om hur du går tillväga.

OBS!

Om du av någon anledning inte kan komma fram i tid eller måste åka tidigare så måste du kontakta utbildningssamordnaren i god tid i förväg (dock senast 1 vecka innan) och få detta godkänt.

 

Praktiskt

Vid avanmälan senare än måndagen före utbildningen, eller om du är anmäld och inte dyker upp, betalar du en kostnad på 250 kr.

Maten på alla Impact-helger är vegetarisk, lakto-ovo vegetarisk (alltså inte kött, fågel eller fisk, men ägg och mjölkprodukter går bra).

Packa kläder för inom- och utomhusaktiviteter, sängkläder, inomhusskor, anteckningsblock och penna. Det kan vara bra att ta med ett extra par strumpor ifall det är kyligt längs med golven.

Möjligheten att endast delta på delar av helgen erbjuds inte.

 

Eventuella allergier och matval

Fyll i rutan "Allergi/matval" i formuläret om du har någon allergi eller specifika önskemål om matval.

 

Särskilda önskemål

CISV Sweden strävar efter absolut tillgänglighet. Om något av nedanstående gäller för dig, var vänlig uppge det i din anmälan under "Särskilda önskemål", så ordnar vi det tillsammans:

  • ditt trosutövande påverkar ditt deltagande under helgen,
  • du har begränsade kunskaper i svenska,
  • du använder/behöver hjälpmedel för ökad funktionalitet,
  • du har ett hälsotillstånd som vi utifrån ett riskhanteringsperspektiv bör känna till,
  • du har önskemål gällande sovplats (annars tas ingen hänsyn till kön vid fördelning av sovrum).

Praktisk information

Förening: CISV Sweden

Datum

Startdatum: 2017-09-15
Slutdatum: 2017-09-17

Plats

Steningegårde, Glasbruksvägen 14, Steninge

Arrangör

Utbildningssamordnare Anna Edlund
E-postadress impact@se.cisv.org