Thousand Islands Summer Village 2011

Hej allihopa, jag hoppas att ni har haft en kul och händelserik sommar. Jag längtar redan till sommarekot (4 september) när jag får träffa er juniorer (och alla andra också) igen! 

Denna sommar har inte riktigt varit som mina tidigare sommarlov (och det är det som detta blogginlägg kommer handla om). I sommar har jag nämligen varit JC (juniorledare) på en Barnby för elvaåringar.

Lägret hölls i Stockholm och varade i nästan en månad. Vi var 60 pers. och deltagarna & ledarna kom från 11 olika nationer; Sverige (9 pers), Norge (6 pers), Island (5 pers), Tyskland (5 pers), USA (6 pers), Spanien (6 pers), Colombia (5 pers), Brasilien (6 pers), Egypten (1 pers), Österrike (5 pers) och Italien (5 pers).

Varje land hade en egen National Night, som det kallas, där man fick visa upp lite av sitt lands kultur för de andra deltagarna. Det kunde vara allt ifrån mat, godis och bilder till nationaldräkt, nationaldans och teater.

När vi inte hade National Nights deltog vi i aktiviteter, Lullabies, Flagtime, åt, sov, grät och skrattade. När lägret var slut var det ingen som ville åka hem, och sista natten (efter att vi varit uppe jättelänge) drog vi ihop våra madrasser så alla sov i samma rum.

Vi hade det huuur roligt som helst och jag är verkligen jätteglad att jag fick möjligheten att åka som JC till Stockholm.

Här kommer lite bilder från mitt äventyr! 

Brasiliens National Night

Spaniens National Night

Colombias National Night

USAs National Night

Och med en bild på hela glada gänget avslutar jag härmed detta blogginlägg och hoppas att vi ses den 4e September! 


Massor av kramar
/Gabban