Nyhetsarkiv

Helgläger för ålder 10-13 år, samt 14+ ,Västerås i samarbete med Håbo

Oavsett om det är första gången eller om du har åkt på läger förut så kommer du ha jätteroligt, lära dig massor samt träffa nya och gamla CISV vänner

7-9 oktober. Ålder 10-13 år samt 14+ i Sevalla bygdegård, Västerås

Anmälan: SENAST 2 oktober, 2016

Skicka anmälan till via denna länkAnge deltagarens namn, födelsedatum, ev. matrestriktioner, e-postadress samt telefonnummer till föräldrar under den aktuella helgen.

Anmäl gärna intresse för att hjälpa till att laga mat i lägeranmälan. På det sättet kan ledarna fokusera på barnen och på aktiviteterna.Maten kan förberedas hemma eller lagas på plats. Föräldrar som hjälper till med en måltid får 50 kr rabatt på lägeravgiften. Något gott och efterrättsliknande till lördagskvällen är alltid uppskattat av deltagare och ledare och kan lämnas på fredag kväll.

Lägret börjar fredag 7 oktober kl. 19:00 (deltagarna bör ha en middag i magen). Lägret slutar på söndag 9 oktober, kl. 13:00. Tänk på att ledarna försöker ordna en planering som gäller hela lägret. Avbrott för matcher, uppvisningar och annat påverkar alla på lägret.

 PACKLISTA 

  • Sovsäck och madrass (det finns inga sängar på lägergården)
  • Kudde
  • Tandborste, handduk etc.
  • VIKTIGT: Kläder efter väder både för inne- och uteaktiviteter, ett extra ombyte är aldrig fel. Ta alltså med varma kläder och bra skor.
  • Tofflor/sockor.
  • Bästa humöret! 

Lägeravgift: 300 kr, betalas till CISV Västerås Plusgiro 805592-3 i samband med anmälan. Ta med kvitto vid lägerstart.

Meddela om Du/Ni har möjlighet att laga mat eller hjälpa till på annat sätt.

Mobil - under lägret finns inget behov av mobiltelefon. Antingen lämnas den hemma eller bor i en väska. (Ledarna har mobil).

Sovtider – tyst kl. 23.00.

När alla har bråttom att hämta sina barn vid lägrets slut, vill vi gärna påminna om att kolla att alla skor, kläder och annat kommer med. Ta gärna en sväng ut i köket och se om ni kan ta med er något livsmedel som blivit över eller en soppåse som behöver slängas eller liknande.

Söndagen 9 oktober kl 13:00 till 15:00 i direkt anslutning till helglägret hålls ett sommareko där våra utresande delegationer och enskilda delegater berättar om sina upplevelser från årets olika internationella läger. CISV Västerås bjuder på fika.

Kartlänk till lägergården