Nyhetsarkiv

Helgläger i Litslena 9-11 februari i samarbete med Håbo

Helgläger 9-11 februari Litslena Bygdegård. Alla i årskurs 3-8 är välkomna. Juniorspår från åk 6.

 

Tanken med denna åldersindelning baserad på årskurs i skolan, är ett försök att tillgodose så många behov som möjligt oavsett när på året man är född. Deltagare i gruppen åk 3-5 och åk 6-8 har olika spår under helgen, men alla äter gemensamt och har minst en gemensam aktivitet under helgen.

 

Plats:                             Litslena Bygdegård  

Anmäl till:                       https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={21196295-ACE6-41E1-A112-1CEC68E5E6F4}  

Anmälan senast:           2 februari

Kostnad:                        250 kr, betalas via faktura som skickas på mail.

Start:                             fredag 9 februari kl. 19

Slut:                              Söndag 11 februari kl. 13

Anmäl gärna intresse för att hjälpa till att laga mat i lägeranmälan. På det sättet kan ledarna fokusera på barnen och på aktiviteterna. Maten kan förberedas hemma eller lagas på plats. Föräldrar som hjälper till med en måltid får 50 kr rabatt på lägeravgiften. Något gott och efterrättsliknande till lördagskvällen är alltid uppskattat av deltagare och ledare och kan lämnas på fredag kväll. Vid frågor kontakta hedvig.orava@se.cisv.org

Lägret börjar fredag 9 februarikl. 19:00 (drop-in fram till 19.20). Deltagarna bör ha en middag i magen, det blir kvällsfika.

PACKLISTA

  • Sovsäck och madrass (det finns inga sängar på lägergården)
  • Kudde
  • Tandborste, handduk etc.
  • VIKTIGT: Kläder efter väder både för inne- och uteaktiviteter, ett extra ombyte är aldrig fel.
  • Tofflor/sockor.
  • Bästa humöret!

Lägeravgift: 250 kr, betalas till CISV Håbo Uppland, faktura kommer att komma via mail och skall vara betalt innan lägret startar.

Mobil - under lägret finns inget behov av mobiltelefon. Antingen lämnas den hemma eller bor i en väska. (Ledarna har mobil). Sammankallande ledare är Hedvig, du når henne lättast på: hedvig.orava@se.cisv.org  

När alla har bråttom att hämta sina barn vid lägrets slut, vill vi gärna påminna om att kolla att alla skor, kläder och annat kommer med. Ta gärna en sväng ut i köket och se om ni kan ta med er något livsmedel som blivit över eller en soppåse som behöver slängas eller liknande.      
Litslena Bygdegård, kartlänk