Nyhetsarkiv

Nytt roligt läger för alla 10-12-åringar!

Den 7-8 februari är det helgläger i CISV Västerås för alla barn i åldern 10-12 år. Vi provar något nytt den här våren och har uppdelade läger för de olika åldrarna - ett läger för 13-14 sker senare i vår. Detta är för att kunna anpassa aktiviteter m.m. till barnens ålder så att de ska få så mycket ut av lägren som möjligt och ha så roligt som möjligt. Med andra ord får ni inte missa det här lägret, det är för närvarande det enda planerade lägret för 10-12 år den här våren och ännu viktigare - det kommer vara sjukt roligt! Se därför till att ta med er alla kompisar!

Lägret hålls i Hamre Scoutkårs lokaler på Hamre Gård. Vi startar kl 10.00 lördag den 7:e januari och håller på till söndag den 8:e januari kl 15.00. Då fortsätter vi istället med CISV Västerås årsmöte, som vi uppmanar alla föräldrar att komma på. Priset för lägret är 200 kr. Utskriftsvänlig PDF-fil finns bifogad längst ner i nyheten.


 

Välkommen på läger!

När? 7/2 - 8/2.

Ålder: 10-12. Lägret börjar kl. 10 på lördagen och slutar kl. 15 på söndagen, då CISV Västerås årsmöte börjar. Glöm inte att ta med er alla era kompisar, ju fler vi är desto roligare blir det!

Var?

Lägret kommer hållas i Hamre Scoutkårs lokal på Hamre Gård. Det finns en skylt vid infarten från Björnövägen. Färdbeskrivning hittas lättast på ”hitta.se”.

Att ta med:

  • Sovsäck, Kudde, Liggunderlag
  • Tandborste, tandkräm
  • Kläder efter väder, både inomhus & utomhus
  • Kompisar
  • Ett glatt humör

Kostnad & Anmälan:

Priset för lägret är 200 kr. Skicka namn på deltagaren, ålder, mobilnummer till föräldrar och eventuella allergier till viktor.sundt@remove-this.se.cisv.org.

Vad är CISV?

CISV tror på en värld utan krig och konflikter, en värld med mänskliga rättigheter och demokrati för alla. Vi tror även att vägen dit är genom att lära barn och ungdomar hur man kan uppnå dessa mål genom upplevelsebaserat lärande. Därför anordnar vi både lokala, nationella och internationella läger och projekt för barn och ungdomar. Vårt mål är att de som deltar i våra läger ska få ett ökat självförtroende, ökad självkänsla och många nya vänner, samtidigt som de utvecklar en interkulturell kompetens av attityder, kunskaper och färdigheter för ett aktivt medborgarskap i ett mångkulturellt samhälle, både globalt och lokalt. Vi vill alltså bygga ett nätverk av global vänskap!