G Suite

Under 2018 och 2019 kommer vi sakta men säkert flytta från den internationella mailservern till G Suite. Vi som ansvarar för förändringen gör vårt bästa för att bytet ska bli så smidigt som möjligt.

Den 1 oktober 2019 ska samtliga mailadresser vara flyttade till G Suite. Vi ser dock gärna att så många som möjligt flyttar innan dess och vi är redan en god bit på väg. Har du inte flyttat din adress ännu? Hör gärna av dig till g-suite@cisv.se så hjälper vi dig!

Uppdatera e-mailadresser

För att säkerställa att rätt personer får rätt mail och att våra funktionsadresser (t.ex. village.strangnas@se.cisv.org) kan användas på ett bra sätt krävs det att vi håller mailservern uppdaterad. När alla flyttat över till G Suite kommer varje lokalförening/grupp kunna sköta detta på egen hand, men vi finns alltid till hjälp.

  • Har ni bytt medlemmar i er styrelse eller arbetsgrupp?
  • Vill ni flytta över adresser till G Suite?
  • Behöver ni skapa en helt ny grupp (t.ex. för er stab)?

Vi hjälper gärna till, följ bara instruktionerna i presentationen nedan. Vi vill få in "beställningen" från ordförande/sekreterare för att säkerställa att allt går rätt till.

Varför G Suite?

CISV Sweden har tagit beslut om att vi, senast den 1 oktober 2019, ska ha flyttat samtliga mailadresser till G Suite.

Vad är då G Suite och varför ska vi byta till det? Det finns en hel del fördelar som vi som organisation kan dra nytta av. Här nedan finns en presentation som beskriver några av fördelarna.

Vill du lägga till något eller har frågor om G Suite? Hör av dig till g-suite@cisv.se så hjälper vi till!

Sitemap
CloseClose

Sök