Fredsutbilda flera!

Fredsutbilda flera!

Fredsutbilda flera! är en guide till hur du rekryterar nya medlemmar till en första träff  i din lokalförening genom upplevelsebaserat lärande. Allt material du behöver finns i guiden ”Fredsutbilda flera!”. Självklart får du ändra det precis som du vill att det ska passa dig och din målgrupp. Har du frågor om materialet kan du höra av dig till board.list@remove-this.se.cisv.org.

Rekryteringens syfte

Syftet med att rekrytera genom upplevelser är att på ett enkelt och roligt sätt ge målgruppen en spännande bild av CISV Sweden och vår verksamhet vilket kan leda till att fler väljer att bli medlemmar. Det skapar en större grupp engagerade CISVare som vill arbeta för en mer rättvis och fredligare värld. Metoden ger också lite klirr i kassan hos lokalföreningen då CISV Sweden betalar ut 500 kr per grupp om ungefär 25 personer som lokalföreningen fredsutbildar. 

Fredsutbilda flera! ska…

  • vara lätt och kul att använda,
  • göra att fler känner igen CISV-loggan och vet vilka vi är, samt
  • göra att nya potentiella medlemmar kommer till en första träff i lokalföreningen.

Här hittar du guiden och allt du behöver veta om "Fredsutbilda flera!".

  • Fredsutbilda flera - guide till en lyckad rekrytering 295 K

    Guiden "Fredsutbilda flera!" beskriver steg för steg hur du går tillväga för att göra en lyckad rekrytering genom upplevelsebaserat lärande. Guiden är full med länkar till färdigt material du kan använda som inspiration eller hjälpa dig göra din rekrytering så enkel som möjlig.