Resor

Oavsett om du ska åka på ett nationellt årsmöte, en nationell utbildning eller ett internationellt läger är det ett måste att resa. För att underlätta för våra medlemmar har vi några samarbeten som man kan dra nytta av.

Rabatt på SJs tågbiljetter

Som medlem i CISV har du rabatt på resor med SJ när du ska delta i CISVs aktiviteter. CISV är anslutna till LSUs ramavtal med SJ som ger rabatt på tågbiljetter för LSUs medlemsorganisationer.

Gå till den här sidan på LSUs webbplats som gör det enkelt att använda SJ-rabatterna:
https://lsu.se/om/sj-medlem/

Sidan går bara att komma till via länken och går alltså inte att hitta via menyerna på LSUs hemsida.

För att logga in behöver du ett lösenord. Skicka ett mejl till secretary@cisv.se så får du lösenordet.

Resebyrå: Kilroy

Vi rekommenderar resebyrån KILROY Sweden AB som är en av norra Europas största leverantörer av resor och har funnits i branschen sedan 1950-talet. KILROY erbjuder unika student- och ungdomsrabatter på flyg, och har förutom det tillgång till alla vanliga flygpriser.

När du ska boka en resa för att delta i något av CISVs internationella program kan du kontakta KILROYs VIP-avdelning där det finns personal som känner till CISV och som är vana vid att jobba med liknande resmål och kunder.

Skicka förfrågan till vip@kilroy.se så får du ett kostnadsfritt och icke bindande förslag på flyg. Många av student- och ungdomsflygbiljetterna är ombokningsbara.

Sitemap
Close

Sök