Lokala läger

Höstläger 2019

Äntligen dags för höstläger! Vi välkomnar ungdomar födda år födda 06 och äldre från fredagen och ungdomar födda 07-10 från lördagen till "prova på" läger med CISV. På lägret kommer ni få en inblick om vad CISV är och hur det är att vara på ett CISV-läger. Självklart kan både nya och gamla CISVare komma! Du behöver inte vara medlem i CISV för att delta. Ta bara med dig liggunderlag, sovsäck/lakan och så många kompisar du kan! Fredag kväll bjuder vi på kvällsfika och lördag eftermiddag bjuder vi på mellanmål och sedan middag. Kom alltså ihåg att komma till lägret mätta! Lunch ingår även på söndagen!

När? 29/11-1/12 med start kl. 18 för de äldre, 30/11-1/12 med start kl. 15 för de yngre. Båda läger slutar 14 på söndagen

Var? Rödöns bygdegård

Pris? 300kr/deltagare för det korta lägret, 500kr/deltagare för det långa

Anmälan gör du till: yonael.simon@cisv.se. Skriv namn, ålder, ev. allergier och vårdnadshavares kontaktuppgifter. Betalning sker på plats antingen via swish eller kontanter!

Sista dag för anmälan är onsdag 27 Oktober.

 

Efter lägret kommer vi även ha lite information om nästa sommars läger! Det är ett bra tillfälle att ställa frågor. Hoppas vi ses då!

Sitemap
Close

Sök