CISV Sweden

CISV Sweden: Årets profilmaterial är här!

Vi återupptar konceptet med nationellt profilmaterial efter att det har legat på is i några år! Inför sommaren erbjuder vi t-shirts, hoodies, mjukisbyxor och kepsar till aktiviteter på dagtid. För att ni ska sova gott har vi tagit fram ett örngott och pyjamasbyxor!

Datum

2024-03-29


Genom en designtävling har CISV Sweden tagit fram en kollektion för året, som nu äntligen går att beställa genom din lokalförening! Designen kommer från Emma i CISV Stockholm, som inspirerades av energizern “Everybody dance now!” - en given del av våra läger.

Vad kan vi beställa?
Bilder, information om produkterna, länkar till måttabeller samt priser finns här: https://www.cisv.se/om-cisv/profilmaterial/

Hur beställer vi?
Beställning görs till respektive lokalförening. Mer information kommer i deras respektive kanaler. Om du har frågor/funderingar kring beställning, hör av dig till din lokalförening.

Viktiga datum
29 mars - Hemsidan öppnar, information till lokalföreningarna
27 april - Rekommenderad sista dag för medlemmar att skicka beställningar till respektive lokalförening
30 april - Sista dagen för lokalföreningen att skicka beställningar till kommittén för varumärke, kommunikation och IT (VKIT)
6 maj - VKIT skickar slutbeställningen till tryckeriet
1 juni (senast) - Första leveranserna skickas från tryckeriet

Vem kontaktar vi om vi har frågor?
Generella frågor om kollektionen/profilmaterial: Skicka ett mail till kommittén för varumärke, kommunikation och IT: merch@cisv.se
Frågor kring beställning: Kontakta ansvarig i respektive lokalförening.

Se hela vyn ...