CISV Sweden: Årets profilmaterial är här!

CISV Swedens profilmaterial för 2024
CISV Swedens profilmaterial för 2024

Tags

#CISV Sweden

2024-03-29

Vi återupptar konceptet med nationellt profilmaterial efter att det har legat på is i några år! Inför sommaren erbjuder vi t-shirts, hoodies, mjukisbyxor och kepsar till aktiviteter på dagtid. För att ni ska sova gott har vi tagit fram ett örngott och pyjamasbyxor!

Genom en designtävling har CISV Sweden tagit fram en kollektion för året, som nu äntligen går att beställa genom din lokalförening! Designen kommer från Emma i CISV Stockholm, som inspirerades av energizern “Everybody dance now!” - en given del av våra läger.

Vad kan vi beställa?
Bilder, information om produkterna, länkar till måttabeller samt priser finns här: https://www.cisv.se/om-cisv/profilmaterial/

Hur beställer vi?
Beställning görs till respektive lokalförening. Mer information kommer i deras respektive kanaler. Om du har frågor/funderingar kring beställning, hör av dig till din lokalförening.

Viktiga datum
29 mars - Hemsidan öppnar, information till lokalföreningarna
27 april - Rekommenderad sista dag för medlemmar att skicka beställningar till respektive lokalförening
30 april - Sista dagen för lokalföreningen att skicka beställningar till kommittén för varumärke, kommunikation och IT (VKIT)
6 maj - VKIT skickar slutbeställningen till tryckeriet
1 juni (senast) - Första leveranserna skickas från tryckeriet

Vem kontaktar vi om vi har frågor?
Generella frågor om kollektionen/profilmaterial: Skicka ett mail till kommittén för varumärke, kommunikation och IT: merch@cisv.se
Frågor kring beställning: Kontakta ansvarig i respektive lokalförening.

Sitemap
Close

Sök