Engagera dig

Engagera dig!

CISV skapar projekt och arrangerar läger. Gemensamt för våra läger och projekt är att barn och unga ges möjlighet att lära sig mer om olika kulturer, samarbeta och ha roligt tillsammans med andra, träffa nya vänner och utveckla sig själva som världsmedborgare.

I CISV Sweden finns tusentals uppdrag varje år, som deltagare, ledare och projektledare. CISV Swedens lokalföreningar skapar såväl lokala som internationella projekt och läger. Vissa projekt handlar om att träffas ett par kvällar och exempelvis skapa en teater tillsammans, andra projekt sträcker sig över en längre tid och handlar om att på olika sätt göra skillnad i det område där du bor. Våra läger kan vara allt från en helg till flera veckor långa, med deltagare från närsamhället eller från många olika länder.

I CISV kan du engagera dig både lokalt och internationellt. Det är enkelt att vara med och göra skillnad och ta ställning för ett fredligare samhälle.

CISV Sweden erbjuder en kvalitativ kostnadsfri utbildning till alla sina ledare och medlemmar. Läs mer här om CISV Swedens Impact-utbildning i ledarskap, projekt och fred.

Bli medlem och gör något redan nu. Gör det som passar just dig!