Ledare

Ledare

Är du eller någon du känner 21 år eller äldre? Vi kan erbjuda en supersommar med CISV Jönköping! CISV är en politiskt och religiöst obunden ungdomsorganisation som utbildar unga människor runt om i världen i hopp om en fredligare värld. En del i CISV:s verksamhet är att ordna internationella läger. Som ledare för dessa läger har du inga kostnader mer än din tid.

I CISV Jönköping tror vi på att stora saker börjar med unga människor. Därför jobbar vi med att sammanföra barn och unga från hela världen i vad vi tror är världens mest effektiva demokrati- och fredsutbildning. Vi låter elvaåringar flytta in i internationella bubblor där gränser och nationaliteter inte har någon betydelse för hur man får leka och lära. Vi ger tonåringar en möjlighet att möta jämnåriga från andra länder för att undersöka och utveckla både sig själva och olika teman i deras omvärld. Vi tar vuxna och ger dem möjlighet att under korta perioder bo och jobba med främmande människor från hela världen. Tillsammans blir det något som vi kallar fredsutbildning.

Alla som söker som ledare kommer att få vara med på ett prova-på läger under hösten. Där kommer ni att leda ett läger tillsammans med erfarna CISV ledare.

Till sommaren 2024 söker vi ledare till läger som är mellan 15 till 28 dagar långa, i Norden, Europa och övriga världen!

Anmäl intresse genom att skicka intresseanmälan med namn, personnummer och adressuppgifter till jonkoping@cisv.se eller ring: Annica Björklund 070-539 01 35 om du har frågor eller om du vill veta mer.

Sitemap
Close

Sök