Step Up 2019

Step Up 2019

Vi arrangerar

CISV är en ideell förening. Allas insatser är viktiga för att föreningen ska fungera, både på lokal och internationell nivå. En förutsättning för att CISV Jönköping ska kunna skicka iväg medlemmar på internationella läger är att vi också arrangerar läger här på hemmaplan. Att arrangera ett internationellt läger kräver en hel del arbete och resurser. Alla familjer som skickar iväg barn på internationella läger deltar också i arbetet med att arrangera läger på hemmaplan. Det kan innebära att vara med i en arbetsgrupp inför lägret och att hjälpa till med praktiska saker som matlagning, transporter och städning under själva lägret.

CISV Jönköping brukar arrangera internationella läger varannan sommar. Här finns lite kort information kring vad vi har gjort och vad vi ska arrangera nästa gång.

Village sommaren 2017

Under sommaren 2017 har vi haft glädjen att anordna ett internationellt fredsläger på hemmaplan! Under en månad spenderade 70 deltagare från 14 olika länder tid tillsammans där målet var att främja global vänskap och fredsutbildning. Vi vill tacka ALLA som har givit sin tid för att hjälpa till på detta läger. Det har varit en oförglömlig upplevelse.

Här kan du läsa vad Tranås Tidning skrev om lägret!

Village sommaren 2017
Village sommaren 2017
Sitemap
Close

Sök