Lokala läger & aktiviteter

Välkommen på CISV Kalmars vårläger 9-10 maj 2020!

På vårläger gör vi en massa roliga aktiviteter som bygger på att göra saker tillsammans och det blir övernattning. Vi kommer också berätta om vad CISV är och hur det är att åka på olika CISV-arrangemang, såsom ett Village.

Håll utkik efter anmälan när det börjar närma sig!

Julpyssel i advent 8 december kl 15

Välkommen till CISV Kalmars julpyssel i Esplanadskolan kl 15 söndag 8 december. Under ledning av Joanna Burns klipper, klistrar och målar vi julpyssel! Vi bjuder på fika. Denna aktivitet är för alla - både medlemmar och de som är nyfikna på CISV.

Du kommer också att få höra mer om vad CISV är och står för och hur det är att åka på olika CISV-arrangemang. Föräldrar är varmt välkomna att vara med och få höra om de internationella programmen sommaren 2020 för barn i åldrarna 11-13 år. CISV Kalmar får möjlighet att skicka barn till ett Village i England (11år) och vara med på ett Interchange utbyte med Polen (12-13år).

Anmäl dig senast 4 december till kalmar@cisv.se. Skriv namn och ålder på deltagarna.

Varmt välkomna!

Styrelsen i CISV Kalmar

Höstläger i Timmernabben 19-20 oktober

Välkommen till CISV Kalmars höstläger i Timmernabben med övernattning. Lägret är för dig i åk 3 till 6. Du kommer få prova på typiska CISV aktiviteter som bygger på att göra aktiviteter tillsammans, allt från lekar till kluriga samarbetsövningar! Framförallt kommer vi ha superkul tillsammans!

Du kommer också att få höra mer om vad CISV är och står för och hur det är att åka på olika CISV-arrangemang. Sommaren 2020 kommer CISV Kalmar få möjlighet att skicka barn till ett Village (11år) och vara med på ett Interchange (12-13år).

Anmäl dig senast 12 oktober.

Läs mer om lägret här

Anmäl dig till lägret här anmälningslänk

Sommar EKO 25 augusti kl 15

Välkommen till CISV Kalmars sommar EKO i Vindsurfingklubbens lokal nere vid Långvikens badplats (bredvid stora parkeringen). Kom och lyssna hur några av våra ungdomar har haft det i sommar ute i världen på olika läger. Alla är välkomna - ta med familj och vänner. Vi bjuder på enkel fika (kaffe, saft, kex). Ta med egen fika vid allergier.

Frågor: Kontkta ordförande Pernilla på mail pernilla.broms@cisv.se

Drakflygning i Kalmarsundsparken 19 maj kl 14

Välkommen till CISV Kalmars drakflygning nere i Kalmarsundsparken. Packa fika-korgen och ta med familj och vänner. Alla är varmt välkomna. Skicka upp din färgglada drake i himlen eller kom och fika med oss.

Frågor: Kontkta ordförande Pernilla på mail pernilla.broms@cisv.se

Välkommen på CISV Kalmars vårläger 13-14 april 2019!

Du kommer att vara med om en massa roliga aktiviteter som bygger på att göra saker tillsammans. Vi kommer också berätta om vad CISV är och hur det är att åka på olika CISV-arrangemang, såsom ett Village.

Läs mer och anmäl dig här!

CISV Kalmars årsmöte 3 mars kl 17

Vi har nöjet att kalla till CISV Kalmars årsmöte den 3 mars kl 17.00 i Vasaskolans matsal. I samband med mötet kommer vi presentera planerade aktiviteter för året. Du som medlem kan även vara med och påverka genom att lämna in motioner. En motion kan vara till exempel ett förslag på att förändra något eller om hur resurser ska prioriteras.

Varmt välkomna, styrelsen i CISV Kalmar

Sitemap
Close

Sök