Youth Meeting

Youth Meeting är ett läger där deltagare från olika nationer samlas. Man åker i en delegation på 4 deltagare med en ledare. Det är inte heller noga om man är kille eller tjej. Det finns även en stabsgrupp (3-5 personer) på lägret.

Ett av målen med Youth Meeting (YM) är att uppmuntra ett fortsatt engagemang inom CISV. Aktiviteterna på ett YM byggs kring ett i förväg bestämt utbildande tema.

Saknar du någon information, eller har några frågor, tveka inte att kontakta Youth Meeting-ansvarig: youthmeeting.bastad-bjare@cisv.se.

Tilldelning 2023

Delegationer för CISV Båstad-Bjäre 2023

  • München, Tyskland - 8 dagar, våren
  • Västerås, Sverige - 15 dagar, sommaren

För att delta på Youth Meeting ska man fylla 12 eller 13 år under året (född 2010-2011).

Kostnader

Kostnaden för att åka på Youth Meeting med CISV Båstad-Bjäre är:

  • 8 dagar: 3 350 kr
  • 15 dagar: 4 700 kr

I avgiften ingår lägervistelsen inkl. mat och logi. Tillkommer gör resekostnad för deltagaren samt del av ledarens resa (delas mellan deltagarna). Andra kostnader i samband med förberedelserna, såsom material till nationaldräkt/scrapbook, ev. läkarundersökning, vaccination osv. tillkommer också.

Det är viktigt att tänka på att ledaren engagerar sig ideellt, och utöver det som lokalföreningen står för (resor till delegationsträffar, lägeravgift och utbildningar) ska inte ledaren betala någonting.

Ansökan

Vill du vara en del av ett 8 alt. 15 dagar långt och superhäftigt läger?

För att ansöka till Youth Meeting behövs följande delar:

Sista ansökningsdag 20 november 2022
Förlängd ansökningstid - ansök senast 27 november 2022

Sitemap
Close

Sök