Lisebergsresan

Varje år åker CISV Båstad-Bjäre tillsammans med övriga lokalföreningar i Sverige till Liseberg på öppningsdagen, en tradition som pågått i många år!

Kan du tänka dig att samordna resan för vår lokalförening? Det innebär ett par timmars arbete fördelat under perioden februari-april och gör att våra deltagare kan få fortsätta denna uppskattade tradition! Hör av dig till bastad-bjare@cisv.se för mer information.

Tidigare resor

CISV Båstad-Bjäre åkte till Liseberg för första gången 1991 och året efter hängde resten av Sverige med!

2023 åkte vi till Liseberg den 22 april. Bussresan var ett samarrangemang med lokalföreningarna i Halmstad, Helsingborg och Malmö-Lund. Vädret var härligt och 23 glada CISV:are från Båstad-Bjäre deltog. Årets hattar var svarta med neongrön text.

2022 kunde vi äntligen återuppta Lisebergs-traditionen efter pandemin, och 12 medlemmar från Båstad-Bjäre deltog.

2019 steg 65 personer steg på bussarna i Ängelholm, Båstad och Mellbystrand den 27 april för en härlig heldag på Liseberg. Temat var "Let's make purple" och vi hade röda respektive blå hattar som gemensamt skapade färgen lila.

2018 hade drygt 400 personer på Liseberg olikfärgade hattar för att symbolisera utbildningsområdet mångfald. 62 av dessa åkte från CISV Båstad-Bjäre.

2017 åkte 56 personer från Ängelholm, Båstad och Laholm (Mellbystrand) till Liseberg.

2016 öppnade Liseberg den 23 april och 58 personer från CISV Båstad-Bjäre följde med på bussresan till Göteborg. Sammanlagt var vi ca. 450 personer på Liseberg i mörkblå hattar.

Den 25 april 2015 åkte 57 personer från CISV Båstad-Bjäre till Liseberg. Tillsammans med övriga lokalföreningar var det cirka 350 personer som sprang runt med rosa hattar.

2014 deltog 56 personer från CISV Båstad-Bjäre och även då var vi cirka 350 personer på Liseberg. Då var hatten istället orange.

Sitemap
Close

Sök