Ledare

CISV skapar projekt och arrangerar läger. Gemensamt för våra läger och projekt är att barn och unga ges möjlighet att lära sig mer om olika kulturer, samarbeta och ha roligt tillsammans med andra, träffa nya vänner och utveckla sig själva som världsmedborgare.

I CISV Sweden finns tusentals uppdrag varje år, som deltagare, ledare och projektledare. CISV Swedens lokalföreningar skapar såväl lokala som internationella projekt och läger. Vissa projekt handlar om att träffas ett par kvällar och exempelvis skapa en teater tillsammans, andra projekt sträcker sig över en längre tid och handlar om att på olika sätt göra skillnad i det område där du bor. Våra läger kan vara allt från en helg till flera veckor långa, med deltagare från närsamhället eller från många olika länder.

Här listas alla internationella läger som kommer att hållas 2020

Lediga uppdrag just nu hittar ni under https://www.cisv.se/engagera-dig/lediga-uppdrag/

För att söka som ledare måste man vara minst 21 år (Du måste ha fyllt 21 innan det läger man söker till startar)

Kontakta oss gärna Natasa Fredhöj via mail för mer information och/eller för att anmäla intresse för ett specifikt ledaruppdrag 2020 eller framtida uppdrag

Vad krävs av dig som ledare?

 • Du måste delta på lokal och nationell utbildning som anordnas av CISV. Den nationella (PreImpact) pågår en helg och är gratis och CISV Malmö-Lund står för din resa. Du ska även genomgå en grundläggande förstahjälpenutbildning som CISV tillhandahåller.
 • Du skall planera och hålla i träffar med din delegation under våren/hösten innan lägret för att lära känna gruppen väl och förbereda er resa.
 • Som ledare skall man delta i och planera prova-på-läger i november samt lokala helgläger både före och efter själva internationella programmet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla:

 • Namn och personuppgifter
 • Beskrivning av tidigare erfarenhet och liknande uppdrag
 • Säg varför du skulle vara bra för uppdraget!
 • Referenser

Skicka din ansökan till leadertraining.malmo-lund@cisv.se

Beställa polisutdrag – varför det?

För att säkerställa att CISV är en trygg och säker organisation för våra ungdomar såväl som de som kommer hit för internationella program ska alla över 18 år som är involverade i vår verksamhet skicka in ett utdrag ur belastningsregistret.

Vem ska beställa utdraget?

 • Alla som är minst 18 år i Interchange-familjer
 • Ledare
 • Stab
 • Barnvakter på ett internationellt läger

Är du osäker på hur mycket du kommer att vara involverad i ett läger rekommenderar vi dig att beställa och skicka in ett utdrag.

Gör så här

Skriv till Malmö-Lunds Risk Management-ansvarige (rm.malmo-lund@cisv.se) och berätta vilken roll du har i verksamheten (dvs varför du beställt ett utdrag) och vilket datum du skickade in utdraget.

Sitemap
CloseClose

Sök