Projektledare = Pedagogisk stab

Projektledare = Pedagogisk stab

Inom CISV kallar vi den fasta "personalen" på våra läger rätt och slätt "stab". Det är dock ett väldigt brett begrepp som kräver sin förklaring.
Den sortens stab som vi söker är den pedagogiska ledargruppen för ett läger och ägnar sig helt och fullt åt lägrens program. Du projektleder och planerar för den pedagogiska verksamheten på lägret.

(Allt det praktiska med att boka lägergård, sköta fakturering från deltagare, matlagning och städ sköts av lokalföreningen och föräldrar och faller alltså inte alls på den pedagogiska staben.).

Den pedagogiska staben är en grupp på 4-6personer, där minst en har fyllt 25 år och de andra har fyllt 21. Staben består av personer från världens alla hörn, men minst en person ska komma från Sverige, och minst en person ska komma från ett annat land. Vanligtvis är det en härlig blandning av gamla rävar och personer som är helt nya i CISV. Tillsammans planerar ni upp det innehåll som ett CISV läger ska innehålla inför lägret. Ni får stöd av organisationen och utbildning i de moment och pedagogik som lägret bygger på. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av CISV, vi utbildar dig.

Uppdraget är ideellt men också kostnadsfritt.

Här kan du läsa mer om vad CISV Sverige skriver om stabsuppdraget på ett Stepup-läger.

Här kan du söka stabsuppdrag för sommaren 2024 Projektledare/Stab Step Up, Västerås, 28/6 - 20/7 2024 - CISV Sweden

Sitemap
Close

Sök