Junioraktiviteter

Juniorverksamheten i CISV Västerås är till för alla lite äldre ungdomar. Från och med att du börjat åk 8 fram till att du inte längre identifierar dig som ungdom är juniorverksamheten för dig! I juniorverksamheten bestämmer vi ungdomar innehållet utifrån våra egna intressen inom fredsutbildning. Den ska vara ett forum för fredsutbildning och självutveckling så att vi kan bli aktiva världsmedborgare, där ungdomar har ledarskapet och verksamheten bygger på våra initiativ.

Juniorerna i CISV Västerås regelbundna träffar ca 1 gånger i månaden, för datum se kalendarium. Vi har våra flesta träffar på Växhuset under helgeftermiddagar. Alla juniorer får arrangera träffar med innehåll som de är intresserade av att lära sig om, och målet är också att så många olika juniorer ska ha arrangerat träffar när året är slut. Träffarna är till för alla! Kommunikationen om när träffarna är sker i en Facebook-grupp som heter "CISV Västerås JB". Viss information skickas också ut över mail. Om du önskar mer kommunikation med andra medel, prata då med de lokala juniorrepresentanterna om det.

Juniorgruppen har valt ut 2 lokala juniorrepresentanter (LJR) för 2019 som sköter kontakt med de nationella juniorrepresentanterna och samordnar juniorverksamheten för att det ska bli så lätt för alla medlemmar som möjligt att ta intiativ till fredsutbildning. Juniorgruppen väljer nya LJRs en gång om året. I år är de lokala juniorrepresentanterna Hamzah Faruqui och Irmelin Celsing. De kan kontaktas på Facebook, om du är vän med dem där, eller via mail till ljr.vasteras@se.cisv.org.

Har du en idé till en träff, ett projekt eller vad som helst annat som juniorerna skulle kunna göra tillsammans. Ta kontakt med våra LJRs, så hjälper de dig med allt du vill ha hjälp med! När det gäller juniorträffarna så är det bara att berätta för Hamzah eller Irmelin om din idé så bokar de lokalen åt dig och sen får du fria händer med fredsutbildningen.

~If you think you're to small to have an impact, try going to sleep with a mosquito in the room.~

Sitemap
Close

Sök