Village

Village (barnby) är ett fyra veckor långt läger för 11-åringar från olika länder. Att vara med på Village är ett stort äventyr och en unik lägerbaserad upplevelse. Dagarna fylls av olika lekar och aktiviteter där alla deltar tillsammans. Syftet är samarbete, interkulturell förståelse, kommunikation och vänskap.

CISV arrangerade sitt första Village redan 1951, samma år som CISV Sweden bildades.

Mer information >

Village 2022

Sommaren 2022 skickar CISV Västerås en delegation till ett Village i Belgien. Delegationen består av fyra 11-åringar, två flickor och två pojkar, och en ledare som är över 21 år gammal.

De kommer delta i ett 4 veckor långt läger fyllt med lek, skratt, dans, sång och fredsutbildning. Samtidigt som de får nya vänner från alla delar av världen lär de känna sig själva och sin egen kultur bättre. De lär sig kommunicera och samarbeta med andra, trots trösklar som språk- och kulturskillnader, och upptäcker hur roligt det är att vi alla är olika.

Anmälan

Årets uttagningsprocess till vår delegation har börjat! Är du intresserad av att ditt barn deltar i ett Village genom CISV Västerås, skicka en intresseanmälan till styrelsen på board.list.vasteras@se.cisv.org senast 18 november.

De formulär som måste fyllas i av alla deltagare hittar du här, på CISV Internationals hemsida.

Sitemap
Close

Sök