Juniorernas årsmöte

Juniorernas inspirationsmöte är Junior Branch Swedens största mötesplats.
Under höstlovets (vecka 44) 4 sista dagar samlas juniorer från hela Sverige för att inspireras och dela erfarenheter och perspektiv med varandra. Vi utforskar årets utbildningsområde och vad det innebär att vara en aktiv världsmedborgare. Vi formar juniorverksamhetens framtid och väljer nya juniorrepresentanter. Och allra viktigast är att vi får en massa nya vänner och har riktigt kul.

Juniorernas inspirationsmöte 2018

Juniorernas inspirationsmöte 2018 kommer att hållas på Munkaskogsgården i Habo utanför Jönköping, 1-4 november (torsdag till söndag v. 44). Information om tema, transport och valet av juniorrepresentanter kommer snart, men redan nu går det att anmäla sig: Juniorernas inspirationsmöte i kalendariet

Juniorernas inspirationsmöte 2017

Juniorernas inspirationsmöte 2017 gick av stapeln 2-5 november på Bosarp Läger- och Kursgård utanför Kristianstad. Här nedan kan du kolla in förra årets infopack, som en smakbit på vad som kommer 2018.

Val av juniorrepresentanter

Varje år sker det under Juniorernas inspirationsmöte val av nya juniorrepresentanter. De sittande juniorrepresentanterna för CISV Sweden samt rollernas uppdragsbeskrivningar hittar du här.

Poster det är val till på Juniorernas inspirationsmöte 2017

Juniorernas inspirationsmöte

Post

Tid för mandatet

Nationell juniorrepresentant (NJR), ordinarie

2 år

Nationell juniorrepresentant (NJR), suppleant

1 år

Styrelseledamot vald av juniorerna (SJR), ordinarie

2,5 år

Styrelseledamot vald av juniorerna (SJR), suppleant

1,5 år

Nomineringen är öppen fram till 13 oktober, men öppnar sedan igen 2 november för att stänga samma dag kl. 23.59. Formulär för nominering hittar du här.

På Juniorernas inspirationsmöte 2017 kommer Viktor (NJR) och Sissela (SJR) att avgå efter två år tillsammans med Hedda (NJR) och Anton (SJR) som suttit ett år som suppleanter.

För att ställa upp i valet och bli en officiell kandidat måste man fylla i ett formulär med några frågor. Det går bra att kandidera även utan nominering. Formuläret är öppet från och med 19 oktober till och med 3 november kl. 08.00. Formulär för kandidatur hittar du här.

Kandidaterna till alla poster kommer att presenteras för Juniorernas inspirationsmöte under fredag förmiddag och samtidigt som ett blogginlägg här på hemsidan samt på vår Facebook-sida, NJR Sweden.

Sitemap
Close

Sök