Läger och aktiviteter

Varje år genomför CISV Göteborg ett flertal läger och projekt. Gemensamt är att barn och unga ges möjlighet att lära sig mer om olika kulturer, samarbeta och ha roligt tillsammans med andra, träffa nya vänner och utveckla sig själva som världsmedborgare. För att delta i våra aktiviteter behöver du vara medlem, det kan du bli här (Medlemsavgift 2023: ungdom upp till 26: 120 kr, vuxen: 250 kr)

Vi arrangerar både lokala, nationella och internationella läger, att arrangera lägren är en förutsättning för att vår lokalförening ska få skicka egna delegationer till läger. Om ens barn kommer med i en delegation innebär det ett åtagande för dig som förälder att vara delaktig i en del aktiviteter på hemmaplan. Läs gärna mer om vad som förväntas av dig som förälder här.

De lokala lägren äger rum i närheten av Göteborg under en helg ett par gånger om året.
Vill man hänga med på de internationella programmen så kommer ansökan ut under hösten. Det brukar finnas ca 4 destinationer per åldersgrupp (11 år, 12-13 år, 14 år eller 15 år) och om man kommer med tilldelas man en delegation och en ledare vilka man lär känna i god tid inför sitt läger.

För mer information, se flikarna till vänster.

Sitemap
Close

Sök