Lokala läger

På våren och hösten håller vi helgläger som anordnas i närheten av Göteborg och dessa är en bra "prova-på"-möjlighet av våra större program som är de långa lägren.

Lokala helgläger är ofta temabaserade och kan vara såväl av social som av utbildande karaktär. Exempel på teman kan vara mänskliga rättigheter, social rättvisa eller mångfald. Gemensamt för dessa läger och projekt är att de knyter interkulturella frågor till närsamhället.

Som deltagare på lokala läger kan du beroende på lägrets utformning vara en aktiv del av utformandet och genomförandet. Du bör vara nyfiken på interkulturella frågor och välja läger och projekt utifrån ett tema som intresserar dig och din utveckling.

Lägren är åldersindelade och man kan börja hänga på redan vid 9 års ålder.

Anmälan sker här på hemsidan under kalendariumet. Då våra lokala läger är populära gäller först till kvarn-principen. Vänta inte med anmälan, det kommer bli superroliga helger för våra barn och ungdomar!

Du som är förälder till barn som varit iväg på delegation i år är ansvarig för att ta del av matpass och städning för ett av helglägren.

Sitemap
Close

Sök