Internationella program

De olika internationella program man kan delta i genom CISV Göteborg är Village (för 11-åringar), Youth Meeting (för dig mellan 12-13 år) och Step-up läger (för 14 eller 15 åringar). Om du vill veta mer om vad de olika lägren innebär och syftar till kan du gärna läsa mer här på CISV Swedens hemsida eller i panelen på vänster sida. Här finns också en liten film som visar mer om vad lägren innebär.

Anmälan till nästa års delegationer öppnar sent på hösten varje år och alldeles snart öppnar vi den. För att vara säker på att inte missa datumet är det bra att hålla en kik här på hemsidan eller ännu bättre är att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Man kan faktiskt delta i våra internationella program helt utan att lämna vårt närområde. Varje år står vi själva värdar för minst ett internationellt läger här i Göteborgsområdet. Vi söker alltid stab och ledarskap för dem (och alla sorters volontärer som kan laga mat, köra bil, handla, ordna osv). Att vara värdfamilj för barn från världens alla hörn i några dagar är också en oförglömlig upplevlse!Till 2024 söker vi redan nu både stab till vårt eget läger som äger rum i sommar och ledare till delegationer som ska åka iväg på läger.
Läs mer här om hur du söker våra olika uppdrag.

Sitemap
Close

Sök