Om CISV Göteborg

CISV Göteborg är en av drygt 200 lokalföreningar i CISV. CISV finns över 70 länder över hela världen och har genom åren skickat närmre 300 000 deltagare på internationella program. Detta i kombination med våra lokala fredsutbildningar har gett oss ett formellt erkännande som samarbetspartner med FN-organet UNESCO.

CISV Göteborg har mer än 60 års erfarenhet av att skicka barn och ungdomar på internationella läger runt om i världen. Vårt mål är att uppmuntra internationell förståelse genom kulturella möten redan från tidig ålder.

CISV är en frivilligorganisation, vilket innebär att alla aktiva medlemmar bidrar med tid, passion och expertis för att steg för steg se till att verksamheten drivs framåt.

I CISV Göteborg tror vi på att stora saker börjar med unga människor. Därför jobbar vi med att sammanföra barn och unga från hela världen i vad vi tror är världens mest effektiva demokrati- och fredsutbildning. Läs mer om hur vi arbetar. Ett av flera sätt att alltid håll koll på vad vi gör är att följa oss på Facebook eller Instagram. Gör det du också!

Engagera dig för en bättre värld!

Vill du vara en del av CISV Göteborg engagera dig för att ge unga människor verktyg att agera för en fredligare värld, eller vill du vara med och stötta oss ekonomiskt? Bli då medlem nu!

Om du också vill du vara med och göra en förändring är du varmt välkommen att kontakta oss! Lättast är att du mejlar board.list.goteborg@cisv.se så blir du kontaktad av rätt person.

Sitemap
Close

Sök