Junioraktiviteter

Vill du träffa trevliga människor att diskutera, engageras eller bara umgås med?

Då tycker jag att du ska hänga med oss juniorer! Vi träffas varannan vecka och hittar på både roliga och tänkvärda saker tillsammans. Våra aktiviteter varierar från filmkvällar, diskussionsaktiviteter, projektplanering- och genomförande. Dessutom bjuder vi alltid på fika. Alla som vill komma är väldigt varmt välkomna! Ingen anmälan krävs, men gå gärna med i vår Facebookgrupp. Om du har frågor eller funderingar kan du maila Ingrid Olsson, som är ansvarig för juniorverksamheten. Henne når du på ingrid.olsson@se.cisv.org

Varför är du med i CISV?

Jag är med i CISV för att lära mig om nya kulturer och knyta nya kontakter. Och självklart för att det är väldigt roligt. CISV har ändrat min syn på mina vardagliga sysslor, så som att det är bättre om alla hjälps åt när man ska utföra saker. CISV tar en del tid från mig men det är absolut värt det och om jag inte hade varit med i CISV så tror jag att jag inte hade varit lika öppen för nya saker.

- Ingrid Olsson, 16 år

 

Jag är med i CISV för det är en organisation där jag kan engagera mig för en bättre värld! CISV ger mig möjlighet att både lära mig mer om olika fredrelaterade ämnen men även att utföra det i praktiken. Att vara en del av en global fredsrörelse har gett mig mängder av nya vänner över hela världen och känns riktigt bra!

- August Ambjörnsson, 18 år

 

Jag är med i CISV för att det är så fantastiskt roligt. Man får chansen att träffa och lära känna så många olika människor vilket är typ det roligaste jag vet. CISV och alla dessa möten tar jag med mig varje dag i livet, kanske främst när jag träffar nya människor och minns hur viktigt det är att mötas och lära känna varandra för att skapa förståelse.

- Astrid Söderberg, 18 år

 

Sitemap
Close

Sök

Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.
Hitta ytterligare information på Cookies
Ok