CISV Jönköping: Höstnyheter 2021

2021-09-25

Hösten är ett faktum och CISV-kalendern är fullspäckad! Ta en kik och se vad som pågår just nu.

Vi har flyttat!

Vi har nu flyttat till en lite mindre lokal, denna lokal är mycket trevligare än den förra. I denna lokal har vi även tillgång till ett pentry precis utanför vilket underlättar både för styrelsen och juniorerna när vi ska träffas. Lokalen ligger också närmre toaletterna och huvudentrén. Detta är vår fjärde lokal som är belägen i Ungdomens hus (KFUM) och ligger vid kontoren, för att ta dig hit går du in genom huvudentrén, rakt fram och in på kansliet (vänster), sedan går du upp för spiraltrappan och letar efter dörren det står CISV på.

Denna gången har styrelsen valt att kosta på lokalen lite extra med nya fräscha möbler som snart är på plats. Håll utkik på sociala medier så får ni se hur det blev.

Höstläger och CISV-dagen med 70-årsfirande

Den 23e-24e oktober arrangerar vi Höstlägret för de som går i femman och uppåt. Helgen avslutas med CISV-dagen då delegationen som har varit iväg i sommar berättar om sitt läger, och vi från styrelsen pratar om bland annat Mini village och vad som komma skall. Vi passar även på att fira att CISV International fyller 70 år i år.

Läs mer om CISV-dagen och höstlägret här.

För att komma direkt till anmälan för höstlägret, klicka här.

Juniorernas Inspirationsmöte

Junior Branch Sweden, CISV Swedens integrerade juniorverksamhet arrangerar som vanligt juniorernas inspirationsmöte (JIM). I år arrangeras JIM på Sunnerbogården, den 4e-7e november. Deltagande är gratis men man betalar sin egen resa - CISV Jönköping erbjuder reseersättning till JIM för de som väljer att åka. Läs mer om JIM här!

Prova-på lägret

Som vanligt kommer vi arrangera Prova-på läger för de som är sugna att prova på CISV och för de som vill åka på internationella läger. Detta läger är för 9-12 åringar. Vi har redan nu bokat in helgen 19e-21a november för detta. Anmälan kommer längre fram.

Youth Meeting 2022

Sommaren känns väldigt långt bort just nu men vi har redan börjat planera för nästa sommars internationella läger! Ett 15 dagar långt Youth Meeting (YM) för 12-13 åringar från hela världen. Som vanligt kommer vi behöva samla våra idella krafter för att genomföra detta. De preliminära datumen för detta läger är 220620-220704. Mer information kommer om detta framöver.

Sitemap
Close

Sök