Projektledare (stab) på Village

Som projektledare (stab) ingår du i det team som ansvarar för att lägrets pedagogiska mål nås, du är också länken med den arrangerande lokalföreningen som ansvarar för lägret praktiska genomförande. Du är spindeln i nätet som ser till att allting flyter före, under och efter lägret.

Du bör vara organisatoriskt lagd, söka kreativa lösningar på såväl pedagogiska som praktiska frågor. Du bör ha ett intresse av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna i en interkulturell miljö. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med gruppdynamik och grupprocesser. Meriterande är också tidigare erfarenhet av läger och eller projektverksamhet, kanske från en annan organisation eller från arbetslivet.

Du får möjlighet att utveckla din organisatoriska förmåga, dina ledaregenskaper och får praktisk träning i konflikthantering och fredsutbildning.

Ideellt uppdrag

Att vara projektledare (stab) på ett Village är ett ideellt uppdrag, vilket innebär att du inte får betalt för att vara stab. Däremot ska du inte heller betala något för att delta.

Som stab omfattas du av den internationella reseförsäkringen (se nedan).

Sitemap
Close

Sök