myCISV

CISV International har skapat en gemensam plattform för CISV-medlemmar. Systemet, som kallas myCISV, hanterar personliga profiler, kontaktuppgifter till olika ansvarsposter och alla våra program.

Alla som har deltagit eller ska delta i en CISV-aktivitet, samt de som har vissa uppdrag, behöver lägga in sina uppgifter på myCISV.

Lokalföreningen meddelar secretary@cisv.se vilka som är lokalföreningens ansvariga så att kansliet kan uppdatera i myCISV. Här finns en mall för roller i myCISV att använda.

Mer info om myCISV och svar på vanliga frågor (FAQ) hittar du via länk-knapparna nedan.

Registrering och inloggning

För att förenkla för alla deltagare och föräldrar har CISV International satt ihop en guide för hur man registrerar sig och loggar in på myCISV. Guiden är på engelska och innehåller en del bilder för att vara enkel att följa.

Om man inte vill läsa igenom en guide utan tycker det är lättare att se det i rörlig form finns det även en video på YouTube som beskriver några vanliga uppgifter i systemet.

Support

Vi utvecklar och förbättrar hur vi använder myCISV. Det innebär tyvärr lite barnsjukdomar, men vi gör vårt allra bästa för att det ska fungera så smidigt som möjligt.

Om du upplever problem med myCISV: vänligen skriv ner vad det är du försöker göra, vad felet är och bifoga gärna skärmdumpar på ev. felmeddelanden och skicka det till mycisv@cisv.se. Vi kommer då titta på problemet och se om vi kan hjälpa till direkt eller om vi behöver hänvisa vidare till CISV International.

Sitemap
Close

Sök