Juniorledare (JC) på Village

Juniorledaren (JCn) är länken mellan barnen och de andra ledarna och du är fri att utforma din roll utifrån de barn och andra vuxna som finns på lägret. Du ska tycka att det är roligt att kommunicera och samarbeta med andra och vara sugen på att utveckla ditt eget ledarskap.

Du tar aktiv del i såväl planering och genomförande av lägret och aktiviteterna som i den sociala gemenskapen. Inte alla som åker på läger är duktiga på engelska, en del deltagare är kanske blyga – då har du en viktig roll i att få deltagarna att känna sig trygga och genomföra aktiviteter tillsammans.

Som juniorledare kommer du att utveckla dina färdigheter att planera och jobba i team. Du kommer att få praktisk erfarenhet av fredsutbildning och konflikthantering samt att lära dig att ta ansvar och att utveckla dina ledaregenskaper.

Juniorledaren (JCn) är 16-17 år. Det innebär att du måste vara 16 och/eller 17 år under hela tiden som lägret pågår.

Deltagaravgift för juniorledare (JC) på Village 2022

Deltagaravgiften för att delta på Village som juniorledare (JC) är 6 050 kr. I avgiften ingår en obligatorisk reseförsäkring (se nedan).

Utöver deltagaravgiften tillkommer kostnader för resan (inklusive eventuellt visum), kostnad för hälsoundersökning, eventuella kostnader för förberedelser och material samt eventuell administrativ avgift till lokalföreningen.

Sitemap
Close

Sök